[:en]OSAAB 17th Annual International Holiday Bazaar![:] - Albanians In The World

[:en]OSAAB 17th Annual International Holiday Bazaar![:]


Notice: post_permalink is deprecated since version 4.4.0! Use get_permalink() instead. in /home/albani95/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853
[:en]The OSAAB 17th Annual International Holiday Bazaar!!! Sunday, 10 December 2017 Sheraton Tirana Hotel Shopping Mall 10.00h - 15.00h Open to the public - No entrance fee Bring your kids and your camera for photos with Santa! 100% of all the funds raised in the OSAAB area of the Bazaar will be used to ensure continued support in the coming new year to abandoned babies in the Angel's Cradle Nursery at the Queen Geraldine Maternity Hospital in Tirana. Thank you in advance for your support!! For more information about our program, please visit our website at: www.osaab.org ***** Panairi i 17 Ndërkombëtare i OSAAB E Diel, 10 Dhjetor 2017 Hoteli Sheraton Tiranë Qëndra Tregtare 10:00h - 15:00h Hapur për publikun - hyrja falas Merrni fëmijët dhe aparatin fotografik për të bërë foto me babgjyshin e Vitit të Ri!! 100% e të ardhurave për OSAAB dhe të panairit do të përdorën për vitin në vazhdim në mbështetje të bebeve të braktisura tek Djepi i Engjëjëve pranë Maternitetit Mbretëresha Geraldinë në Tiranë. Falëminderit paraprakisht për mbështetjën tuaj! Për më shumë informacion në lidhje me programin tonë, ju lutem vizitoni faqën www.osaab.org This is the message of the Organization for the Support of Albania's Abandoned Babies that invite you to partecipate at the the event on December 17. OSAAB operates with a mission to provide care to abandoned babies in Albania while they remain in the maternity hospital, as well as to provide educational training in nursing and patient health education in newborn infant care.[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: